Är julklappens tid förbi?

ÄR JULKLAPPENS TID FÖRBI?

Det är roligare att ge än att få julklappar tycker svenska folket, enligt en ny undersökning från Svensk Handel. Endast tio procent tycker att det är roligare att få och kanske är det förklaringen till att ovanligt många företag väljer att skänka julklappspengarna till välgörande ändamål. För de som ger sina medarbetare en traditionell julklapp kan det vara otacksamt att vara tomte. Enligt undersökningar försöker fyra av tio byta gåvan eller göra sig av med den på annat sätt.

Julklappstoppen

Presentkort
Förmåner som extra semesterdagar
Matkorg/delikatesser

Julklappsbotten

Prylar med företagets logga
Chokladask
Prydnadsföremål

Julklapp på jobbet? Vi ställde frågan till personer i rörelse. Lyssna på svaren!
       

Nyckelord: #julklapp#employerbranding#välgörenhet
#interimmanagement

MicrospaningarPia Sander